Maljković i Đorđević: Molili smo Evroligu za Zvezdu i Partizan!

Trofejni stručnjak i selektor Srbije imali sastanak sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bartomeuom koji je istakao da će crveno i crno-beli teško dobiti ''vajld kard''

  • 11

Srpski košarkaški stručnjak Božidar Maljković i selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đoređvić pokušali su da izdejstvuju ''vajld kard'' Evrolige za Crvenu zvezdu i Partizan, tokom sastanka sa prvim čovekom najelitnijeg košarkaškog takmičenja Đordijem Bartomeuom.

- Hteli smo da smekšamo stav Evrolige da Zvezda i Partizan dobiju ''vajld kard''. Naši aduti su povezanost naroda sa košarkom, koja nigde nije izražena kao kod nas, tradicija, rezultati, veliki igrači, treneri. Rekao nam je da je to veoma teško, gotovo nemoguće - rekao je Maljković koji je želeo da iskoristi svoje prijateljstvo sa Bartomeuom kako bi pomogao srpskim klubovima.

Kao jedan od najvećih problema Maljković je indirektno istakao novac.

- Bartomeu je imao sastanak sa predsednikom Hapoela iz Jerusalima. Ručali su od dva do četiri, a onda mu je sagovornik saopštio da je tokom ručka postao bogatiji za dve milijarde dolara jer je prodao Tviter. Njihov budžet je bez limita i nema tog uslova koji ne bi ispunili. Isto je i sa katarskim fondom koji je kupio PSŽ. Uz svu našu tradiciju i istinite epske pesme, mislim da od ''vajld karda'' nema ništa - smatra Maljković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladar iz senke

    3. maj 2014 | 13:02

    Kakva bre zvezda, bili 1 u prosli 20 godina u evroligi, po kom zakonu su oni to zasluzili?!

  • Durke

    3. maj 2014 | 17:59

    Kakva Zvezda bre? Kad je Zvezda igrala kosarku, e kuku . . Partizan !!

  • Marko

    3. maj 2014 | 19:31

    Dzaba se mi nadamo. Dok ne odresimo kesu za jedno 10 miliona nema od Evrolige nista. Dzaba najveca posecenost po utakmicama, kad nema para. J..e se njima za populaciju kosarke njima je bitno da dobiju pare i posle nek igra ko hoce. Da moj Radnicki iz Obrenovca da 100 miliona sledece sezone bi sigurno igrao Evroligu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA