Žigić pogodio za opstanak Birmingema!

Srpski internacionalac postigao prvi i bio učesnik kod drugog gola Birmingema za remi protiv Boltona (2:2) koji im je osigurao Čempionšip i naredne sezone

  • 8

Birmingem slavi Nikolu Žigića! Srpski reprezentativac postigao je prvi gol, a učestvovao u drugom u remiju njegovog tima protiv Boltona (2:2) koji je bio dovoljan da se izbori opstanak u Čempionšipu.

Bolton je vodio rezultatom 2:0 sve do 78. minuta kada je Žigić smanjio na 2:1 da bi u 93. minutu šutirao ka protivničkom golu, nakon čega je iz odbitka mrežu zatresao Kedis. Kolika je to radost bila govori podatak da su i Žiga i Kedis dobili žute kartone zbog preteranog radovanja.

Na ruku Birmingemu je išao i rezultat sa meča Lester - Donkaster koji je završen pobedom domaćeg tima minimalnim rezultatom, čime su kofere za niži rang rezervisali gosti. Ovo je verovatno bio i poslednji meč Srbina u Birmingemu pošto mu na leto ističe ugovor.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA