SAZNAJEMO! Dvojica fudbalera prve lige izbačena iz kluba zbog nameštanja utakmice!

Sloga iz Kraljeva izbacila je iz kluba Bojana Šejića i Danijela Gašića zbog sumnje da su namestili meč protiv ekipe Doline, kako bi ovaj tim ostao u ligi

  • 5

Kako Telegraf saznaje, dvojica fudbalera Sloge iz Kraljeva izbačena su iz kluba.

Golman ekipe Bojan Šejić i štoper Danijel Gašić za koje se smatra su učestvovali u namestanju rezultata u Prvoj srpskoj ligi odstranjeni su iz kluba odlukom uprave.

Naime, Sloga je poražena od Doline sa 2:1 na domaćem terenu, što je svima bilo čudno....

Njima je posle utakmice sa Dolinom saopsteno da više nisu deo kluba, jer se sumnja da su namerno slabo odigrali kako bi protivnička ekipa pobedila i ostala u istom rangu.

Pored toga, jedan od fudbalera ekipe iz Kraljeva priznao je u izjavi za Telegraf da ostatak tima nema veze sa nameštanjem i da se niko osim Šejića i Gašića ne tereti za nameštanje.

- Pričalo se po Kraljevu o nameštanju, ali ja i saigrači sa kojima sam pričao, nismo dobili nikakve pare od protivnika, ni od kluba. Jednostavno, loše smo odigrali, zakazali smo u zadnjoj liniji i izgubili od najlošije plasirane ekipe.

- Za neke momke iz ekipe ne znam, ali za većinu pouzdano znam da nije namerno slabo odigrala. Tu ima mnogo mladih momaka kojima ne treba kroz karijeru da se provlači priča o nameštanju utakmica - priznao nam je jedan od fudbalera Sloge iz Kraljeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    3. maj 2014 | 19:24

    I danas Dolina namestila. Timok-borca dosli iz 2-1.rezultat (3-2) timok dobio

  • Marko

    3. maj 2014 | 21:33

    Nista cudno svi znaju da se u fudbalu uvek namesta tako sto se dogovori sa golmanom i sa stoperom. Vazno je da budu dosljaci takozvani igraci za po jednu sezonu sto je takodje i ovde slucaj. Mogu da Vam licno nabrojim bar 10 utakmica u poslednje dve godine gde se na isti nacin namestio rezultat.

  • emir

    3. maj 2014 | 21:55

    tako je i golman novog pazara simic namestio poslednje cetiri utakmice u novom pazaru..ali uprava o tome cuti..nadlezni da ispitaju sve,,svaka cast ljudima iz sloge sto su objavili imena..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA