Đoković još nije došao u Madrid! Možda odustane od turnira?

Srpski teniser je u subotu trebalo da doputuje, ali izgleda da će od pregleda u Monte Karlu zavisiti njegovo učešće na turniru Maters serije

  • 1

Učešće najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića na turniru u Madridu pod znakom je pitanja, piše španska "Marka".

Iako je najavljeno da je Srbin još u sredu trebalo da dođe u špansku prestonicu, ovaj list navodi da drugi teniser sveta nije ni u subotu doputovao. Posebno čudi jer se prijavio da učestvuje na humanitarnom događaju, ali je naprotiv odložio dolazak za nedelju.

Podsetimo, Đoković još od turnira u Monte Karlu ima povredu zgloba desne ruke, a teniser je par dana kasnije rekao da će najverovatnije biti spreman za turnir u Španiji.

Prema informacijama kojiima "Marka" raspolaže, Novak bi u Madrid trebalo da dođe u nedelju oko podneva, nakon što završi preglede u Monte Karlu.

Iako Đoković ima šansu da preuzme mesto broj 1 na ovom Masters turniru, on ipak ne želi da rizikuje nastup na Rolan Garosu, tako da će odluka o nastupu u Madridu zavisi isključivo od dodatnih pregleda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA