Hamšik molio sina mafijaša da dozvoli da se igra finale Kupa Italije! (VIDEO)

Slovački reprezentativac je uoči početka utakmice pregovarao sa jednim od vođa pristalica iz Napulja za koga se ispostavilo da je sin šefa mafije iz ovog grada

  • 3

Finalnu utakmicu italijanskog Kupa između Napolija i Fiorentine koja je završena pobedom Napolitanaca, obeležili su navijački neredi pre početka u Rimu, gde se meč igrao, a situacija je bila takva da se u jednom trenutku nije ni znalo da li će biti i odigran uopšte.

Kapiten kluba iz Napulja Marek Hamšik je u jednom momentu pre početka meča otišao do tribine na kojoj su se nalazili navijači njegove ekipe i zamolio jednog od vođa da se smire kako bi se utakmica odigrala, a taj vođa je Đenaro De Tomazo, sin glavnog čoveka napuljske mafije.

Slovački reprezentativac mu je prišao i objasnio da ipak dozvole da se meč odigra i objasnio mu da pucnjava koja se tog dana dogodila u glavnom gradu Italije nema nikakve veze sa navijačima njegovog kluba.

trebalo bi pomenuti da je De Tomazo na sebi imao i majicu na kojoj je pisala poruka italijanskim vlastima da oslobode Antonija Specijalea koji služi osmogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva policajca 2007. godine uoči duela između Katanije i Palerma.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA