Mitar opet besneo posle crvenog kartona! (VIDEO)

Srpskom reprezentativcu ne leže gostovanja u Brižu. Nakon što je prošlog puta pljuvao domaće navijače sada je zaradio isključenje nakon čega je poludeo na sudiju

  • 4

Aleksandar Mitrović još uvek nije uspeo da obuzda svoj temperament koji ga je toliko puta uvlačio u nevolje. Tek što su ga mediji u Belgiji malo pustili na miru i rekli da se popravio, on se ponovo potrudio da im podigne tiraž i napuni naslovne strane sportskih novina.

Na velikom derbiju između Briža i Anderlehta, bivši napadač Paritzana je dobio crveni karton u 37. minutu, a mogao bi da se suoči i sa žestokom kaznom od strane rukovodstva belgijske lige zbog reakcije posle toga.

Nakon jednog vazdušnog duela sa defanzivcem domaće ekipe u kome ga je ovaj stiče se utisak zakačio laktom po licu došlo je do verbalnog duela između njih dvojice, a zatim i odgurivanja glavama, nakon čega je Brižov štoper teatralno pao i sudija nije imao druge nego da napadaču Anderlehta pokaže put u svlačionicu.

Međutim, ovo kao da je još više razbesnelo srpskog reprezentativca koji je počeo da se raspravlja sa svima na terenu i da vuče glavnog arbitra za rukav, a na kraju ga je smirivao trener i ostali članovi stručnog štaba koji su ga odveli u svlačionicu. Ipak ovaj njegov potez nije koštao njegov tim jer su zabeležili pobedu 1:0.

Podsetimo da je Mitrović prošle godine takođe napravio incident na gostovanju Brižu kada je pljunuo u pravcu domaćih navijača zbog čega je bio kažnjen i novčano.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    4. maj 2014 | 21:58

    Mrzim simulante, i bas mi je drago sto anderleht dobio utakmicu, jer Mitrovic jedva da ga je dotakao.

  • Strucnjakowsky

    4. maj 2014 | 23:27

    Opasan igrac,ali bre mnogo temperamentan.Srpski Baloteli

  • Mili

    4. maj 2014 | 23:35

    Momak je isti ja. Isto sam i ja postupio kad sam nastupao za Podgoricku Zetu 2003 protiv Obilica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA