VODI GROJTER U BUNDESLIGU: Dva gola i dve asistencije Đurđića!

Povremeni reprezentativac Srbije bio je centralna figura meča protiv Kotbusa i ključni je igrač svog tima u borbi za povratak u Bundesligu

  • 1

Fudbaleri Grojter Firta deklasirali su Kotbus sa 6:0 u pretposlednjem kolu Cvajte i došli na korak od povratka u Bundesligu naredne sezone, a junak trijumfa bio je Nikola Đurđić.

Srpski fudbaler bio je dvostruki strelac i dvostruki asistent za svoju ekipu koja sada ima samo dva boda manje od Paderborna, koji drži drugo mesto na tabeli koje vodi direktno u elitu, dok će trećeplasirani tim igrati u baražu sa 18-plasiranom ekipom iz Bundeslige.

Đurđić je bio strelac golova u 69. i 85. minutu, za vođstvo od 3:0 i konačan rezultat, a upisao je i asistencije za prva dva gola. Grojter Firt je u vođstvo doveo Firstner u 34. minutu, da bi Azemi udvostručio deset minuta kasnije, pre nego što se otišlo na odmor.

Golgetersku seriju u drugom poluvremenu je započeo Đurđić, a potom su strelci bili Šukalo i Azemi, pre nego što je srpski fudbaler pogodio za 6:0. Ognjen Mudrinski je sa klupe posmatrao ovu pobedu svoje ekipe.

U poslednjem kolu, koje se igra sledećeg vikenda, Grojter Firt dočekuje Sandhauzen, dok Paderborn igra sa Alenom, takođe na svom terenu, a nakon tih mečeva će se znati ko će sa Kelnom direktno izboriti plasman, a ko će put u najviši rang u Nemačkoj tražiti preko baraža.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA