Terzić: Imamo jedan od najpoštenijih šampionata!

- Priče o nameštanju su budalaštine i kafanske priče. Nikada nije bilo ovako zanimljivo. Ponosan sam na dešavanja u našoj ligi i ubeđen sam da je najpoštenija u Evropi - rekao je predsednik Zajednice superligaša za "Naše novine"

  • 27

Posle nekih rezultata u 27. kolu Jelen Superlige podigla se velika prašina u javnosti oko regularnosti našeg prvenstva. Pobede klubova koji se bore za opstanak dovele su do toga da se svi pitaju da li je sve čisto u srpskom prvenstvu.

Predsednik Zajednice superligaša i predsednik OFK Beograda, Zvezdan Terzić smatra da su priče o nameštanju i neregularnosti budalaštine i kafanske priče.

- Priče o nameštanju su budalaštine i kafanske priče. Nikada nije bilo ovako zanimljivo. Moram da kažem da sam jako ponosan na dešavanja u našoj ligi i ubeđen sam da imamo jedan od najpoštenijih i najzanimljivijih šampionata u Evropi. To vam potpisujem - rekao je Terzić, a zatim se osvrnuo na priču o tome da je meč između njegovog OFK Beograda i Jagodine uklonjen iz ponuda u brojnim kladionicama:

- Hajde da pričamo bez rukavica. Znate ljude iz kladionica. Mogli ste da ih pitate, zašto je, na primer, u prvom delu sezone skinut meč između OFK Beograda i Novog Pazara. Svi su govorili da je"kec", gosti su pobedili. Slično je bilo i pred naše gostovanje Vojvodini, i šta se tada desilo? Jednom se desilo da je došlo kolo prema očekivanjima kladionica.

- Utakmicu kao što je bila naša i Jagodine nisam video u svom životu. Pre našeg vodećeg kola, Jagodina je mogla da postigne četiri. Promašivali su, golman Zečeveić je imao dan i vi mislite da to može da se režira. Dragan Marković Palma je prvi čovek Jagodine, mnogo je uložio u klub i zbog čega bi on nama davao bodove da opstanemo u ligi - pitao je Terzić.

Predsednik kluba sa Stare Karabure prokomentarisao je i meč Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca:

- A najsmešnije mi je da je Čukarički prodao meč Kragujevčanima. Pa predsednik Čukaričkog, Gale Obradović je jedan od najbogatijih Srba, kako neko njega da potkupi. Razumem da ovde ima nepoverenja, ali previše se uzimaju u obzir kafanske priče - zaključio je Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA