Zvezdi olakšan put do titule? Sloboda preti istupanjem iz lige!

Užičani će razmatrati odluku o neodigravanju utakmice 28. kola između Slobode i Crvene Zvezde, a traže i ostavku predsednika Zajednice Zvezdana Terzića, kao osobe koja je najodgovornija za obezbeđenje regularnosti takmičenja

  • 11

Upravni odbor fudbalskog kluba Sloboda iz Užica uputio je danas zahtev Zajednici klubova Superlige da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora, zbog, kako su naveli, neregularnosti takmičenja.

U saopštenju se navodi da će se na današnjoj vanrednoj sednici Upravnog odbora Slobode razmatrati odluka o neodigravanju utakmice 28. kola između Slobode i Crvene Zvezde i istupanju Slobode iz daljeg takmičenja.

Iz Slobode, kako navode u saopštenju, najavljuju podnošenje krivičnih prijava protiv NN lica u Zajednici klubova Superlige, Fudbalskom savezu Srbije i Stručno-strukovnoj organizaciji fudbalskih sudija Srbije.

- Sloboda će biti uporna da se do kraja istraže sve zloupotrebe, a lica koja su odgovorna za sva dešavanja izvedu pred pravdu i zauvek ostrane iz fudbala i sporta - navodi se u saopštenju Slobode.

Užičani su najavili će se obratiti i Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), kao i nadležnim državnim organima i resornom ministrstvu, kojima će prezentovati njihovo viđenje o stanju u kakvom se danas nalazi srpski fudbal.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nišlija

    5. maj 2014 | 13:26

    U pravu su užičani. Oni su jedni od retkih koji igraju pošteno a ovo im se sveti crvena zato što im traže pare za Maksimovića i Kasalicu Sramota bi bilo da Užice ispadne a u ligu ostane Rad, Ofk,Srem,Javor...

  • Serb

    5. maj 2014 | 15:08

    Izbaciti iz lige Donji Srem i Javor ako ne budu ispali, bolje stadione imaju petoligasi, ovaj srem dolazi iz sela u ivanjicu nema ni 20 dusa na stadionu sem ako ne dodju czv i pfc, sloboda ima bolje u uslove od njih zajedno

  • XXX

    5. maj 2014 | 15:09

    Ma ofk treba da leti jer su namestili zadnju i javor a i sloboda je jucer pokysala u krusevcu kv na slobodu palą na 1.8 nego je napredak spasao obraz od namestanja sto ne znaci da sledecu nece da namesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA