Granada u nadoknadi do zlata vrednog boda protiv Sosijedada! (VIDEO)

Gosti su osvojili važan bod u borbi za opstanak, ali ni domaćini iako su bukvalno u poslednjem trenutku ostali bez pobede nemaju previše razloga da tuguju, jer su i dalje blizu izlaska u Evropu

  • 1

U poslednjoj utakmici 36. kola Primere Real Sosijedad i Granada odigrali su nerešeno 1:1, uz po jedan crveni karton za oba tima.

U veoma važnom duelu za obe ekipe, jer se domaćin bori za izlazak u Evropu, dok se gosti grčevito bore za ostanak u eliti i sledeće godine, zadovoljnija može da bude Granada koja ja došla do zlata vrednog boda u nadoknadi vremena, mada ni tim iz San Sebastijana ne mora da bude tužan, jer pobedom u sledećem meču osigurava izlazak u evropska takmičenja.

Posle neuzbudljivih prvih 45 minuta, drugi deo susreta je počeo veoma burno sa dva crvena kartona. Prvo je Recio iz Granade za šest minuta dva puta pošuteo i u 54. minutu morao da ode na tuširanje, a samo 120 sekundi kasnije pridružio mu se Gonzalez iz Sosijedada.

Karlos Vela je u 78. minutu doneo radost navijačima na "Anoeti", a rastužio ih je Igalo u trećem minutu sudijske nadoknade.

Primera, rezultati 36. kola:

Petak

Rajo Valjekano – Atletik Bilbao 0:3

Subota

Barselona – Getafe 2:2

Malaga – Elče 0:1

Osasuna – Selta 0:2

Valjadolid – Espanjol 1:0

Nedelja

Almerija – Betis 3:2

Levante – Atletiko Madrid 2:0

Sevilja – Viljareal 0:0

Real Madrid – Valensija 2:2

Ponedeljak

Real Sosijedad – Granada 1:1

(c.k. Rodrigez 56, Vela 78 - c.k. Recio 54, Igalo 90+3)

Tabela: Atletiko Madrid 88, Barselona 85, Real Madrid 83 (-1),  Atletik Bilbao 68, Sevilja 60…. Osasuna 35, Valjadolid 35(-1), Betis 22.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA