Vujošević: Možda sam labilan, nema sukoba s Danilovićem!

Ozbiljnih neslaganja između nas dvojice nema. Klub ima svojih problema, mora da učini sve da ih reši.* Možda sam i labilan, ali sam uveren da je Partizan oštećen. Teško je biti stabilan na brodu koji se ljulja, rekao je trener Partizana

  • 19

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da je Partizan oštećen na utakmici protiv FMP Železnika, i da je zato morao da reaguje, čak i po cenu da da bude predstavljen kao labilna ličnost.

Trener Partizana prokomentarisao je i medijske spekulacije oko neslaganja sa predsednikom kluba Predragom Danilovićem.

- Na različite nacine sarađujemo već 20 godina, verovatno nemamo isto mišljenje oko svega, ali smo u zajedničkom radu prezvazilazili teškoće i dolazili do zajedničkih stavova.

- Partizan je teško funkcionisao i kada je imao rezultate, a sada kada su rezultati svedeni na realne, to daje prostora za spekulacije. Ozbiljnih neslaganja između nas dvojice nema. Klub ima svojih problema, mora da učini sve da ih reši. Takođe, ne može da se vodi kampanja protiv svakog ko u ovoj zemlji kaže nešto protiv vlasti - zaključio je Vujošević.

On se zatim osvrnuo na kazne KLS lige koje su izrečene zbog incidenta u Železniku.

- Ako sam ja samo jedan od retkih glasova koji pričaju sve što se dešava, da li to znači da moram da budem predstavljen kao da sam labilan. Možda sam i labilan, ali sam uveren da je Partizan oštećen. Teško je biti stabilan na brodu koji se ljulja- rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je na utakmici u Železniku isključen nakon šukoba sa direkorom FMP-a Vladanom Mitrovićem. Takođe, isključeni su i kapiten Partizana Lovernj i košarkaš ekipe iz Železnika Smiljanić.

- Od početka meča bila je prisutna tolika količina prljavštine prema Lovernju i Bertansu, da nije bilo ni moguće suditi toliko faulova koliko je napravljeno.

- Nakon incidenta prišao sam zapisničkom stolu da vidim kakve će biti kazne, taj gospodin je rukom krenuo da brani prostor oko stola i ja sam je samo sklonio - objasnio je Vujošević i upitao zašto košarkaši FMP-a, koji su u trenutki incidenta sa klupe utrčali na teren nisu isključni u skladu sa pravilima.

- Verujem da ne bi bilo lepo da Lovernj, koji je francuski reprezentativac nekim francuskim novinarima koji prate naš klub ispriča sve ono što se ovde dešava", izjavio je Vujošević.

Vujošević je prokomentarisao kazne Disciplinske komisije Košarkaške lige Srbije, koje su novčane, za njega 115.000 dinara za komentarisanje suđenja, 57.500 dinara za isključenje i 11.500 dinara za tehničku grešku, a za Lovernja 57.500 dinara za isključenje i takođe 11.500 dinara za tehničku grešku.

- Pozitivno sma iznenađen, odluka je poštena i objektivna i na neki način predstavlja spas za ligu. Ako se pusti takvo ponašanja da li to znači da i mi treba da tučemo kada nam neko dođe u Pionir - rekao je Vujošević.

Kada je u pitanju utakmica protiv Mega Vizure, ekipe koja se bori za plasman u Jadransku ligu on je rekao da verovatno, ponovo, neće imati na raspolaganju ceo sastav zbog zdravstvenih problema, ali nije konkretno pomenuo imena

Utakmica sedmog kola Superlige između Partizana i Mega Vizure igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predator

    6. maj 2014 | 14:33

    Ma ne nisi ti labilan, samo nisi normalan, smucio si se i navijacima Partizana...

  • Sashakv

    6. maj 2014 | 17:35

    Brale,ti što pre rezerviši sobu u Lazi,dok nije kasno! Bolje da ti plaćaju smeštaj nego kazne za glupiranje na utakmicama!

  • Realan

    6. maj 2014 | 16:16

    Ne,ti nisi labilan,ti si odlepio skroz.Pljujes na Vucica a covek ti obezbedio 2 miliona.Razumemo donekle tvoj revolt prema toj istoj drzavi koju pljujes,nema ti vise Mirka Marjanovica,Dacica,Ljajica,Tadica itd..pa da te snabdevaju gomilom novca.Srecom po nas gradjane ostao si samo ti i jos nekih 5% tvojih sledbenika.Svi ostali koji su iskreni i iole normalni upitace te gde su pare Dule?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA