Mislili ste da Drinčić ima najjači šut u Partizanu? E pa, prevarili ste se! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su posle treninga učestvovali u takmičenju za najjačeg šutera Jelen Superlige, a trijumf je neočekivano odneo rezervni golman

  • 4

Trka za najjačeg šutera u Jelen Superligi nastavila se i ove nedelje, a ovog puta su priliku da oprobaju svoj udarac i pokušaju da prestignu trenutno prvoplasiranog Stevana Račića iz Javora, imali fudbaleri Partizana.

Merač je postavljen na pomoćnom terenu u SC Zemunelo, a već pre početka takmičenja počelo je s licitiranjem i među igračima i među novinarima i ostalim posmatračima ko bi mogao da ima najjači udarac u klubu. Naravno nije nedostajalo ni prozivki i peckanja među pulenima Marka Nikolića, ali se uoči takmičenja kao favorit izdvojio Nikola Drinčić.

Nije ni čudo što je iskusni vezista slovio za fudbalera s najjačim udarcem kako u Partizanu, tako i u Superligi, pošto je već dva puta ovog proleća cepao mreže protivničkih golmana s distance, a naročito navijači crno-belih pamte njegov pogodak u Večitom derbiju.

Međutim, iz prikrajka u prvi plan je iskočio neko sasvim drugi sasvim i neočekivano poneo titulu najjačeg šutera u taboru još uvek aktuelnog šampiona Srbije. Nisu to uspeli ni pomenuti bombarder Drinčić, ni Ninković, ni Volkov, ni uporni Saša Marković. Pobednik je rezervni golman Živko Živković.

Drugi čuvar mreže ekipe iz Humske je doduše tek iz trećeg pokušaja uspeo da šutne loptu 131 kilometar na čas, što je najviše od svih igrača koji su pokušavali, ali nije uspeo da prestigne Račića koji suvereno drži prvu poziciju da lestvici sa jačinom udarca od 136 kilometara na sat.

Na snimku ispod možete pogledati njegov udarac s kojim je osvojio titulu igrača s najjačim šutem u timu Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jankos

    6. maj 2014 | 17:01

    Takva je liga da nista kvalitetno i nema da se pise...a na utakmici niko ne zna da sutne loptu...tuga..

  • Realista

    6. maj 2014 | 17:45

    Uopste nije neocekivano, Zivkovic je i proslih godina bio jedan od trojice sa najjacim sutem u Partizanu.

  • Vuk

    7. maj 2014 | 00:26

    Mi mislimo da Drincic ima najjaci sut, a Bajkovic to zna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA