ČOVIĆ: Jasno je iz čije glave Lovernj priča!

Prvi čovek crveno-belih košarkaša replicirao na izjavu Francuza i pritom dodao da nije čudno njegovo ponašanje s obzirom na to ko ga u Partizanu vaspitava

  • 24

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je da bi Žofrija Lovernja trebalo da bude sramota što je izjavio da je upravo prvi čovek crveno-belih naredio košarkašima FMP-a da udare Francuza.

-  Lovernj to ne priča iz svoje glave. Jasno je iz čije glave priča – rekao je Čović , a potom nastavio: - Nisam se mešao niti sam učestvovao u tome. On je poslednji kome bih se pravdao, naročito posle onog gesta koji je napravio prilikom izlaska iz hale. Tog mladog čoveka bi trebalo da bude sramota.

- Bolje bi bilo da razmišlja o sebi. Treba da se stidi svog ponašanja i svojih izjava. Takvo ponašanje igrača, koji je i kapiten, govori o kakvom se njegovom sportskom vaspitanju radi. Nije ni čudo, ko ga vaspitava u Partizanu, što se tako ponaša.

Podsetimo, čitava galama se podigla posle meča FMP-Partizan kada je francuski košarkaš dobio isključujuću tehničku grešku jer se fizički sukobio sa domaćim igračem Smiljanićem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. maj 2014 | 17:02

    Bravo gospodine Covicu, ne treba se spustati na njihov nivo, na lazi i obmane, svaka cast na izjavi. Neka ih je sramota!

  • Tutor

    6. maj 2014 | 17:12

    Nema šta, doneo je dobro poznate evropske vrednosti u Partizan.

  • FMP DO KOSKE

    6. maj 2014 | 17:30

    Znamo coki,napisao mu ,,trener,, sta da kaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA