Vujošević: Jako mi je drago zbog Bogdanovića!

- Jako mi je drago zbog njega. To je još jedan dokaz da Partizan nastavlja da proizvodi dobre mlade igrače, a nagrada dobija na značaju kada se uzme u obzir da je to izbor trener iz Evrolige. Ovo treba da mu bude stimulacija za dalji rad, ali i opomena da nastavi da radi još više - rekao je Vujošević

  • 1
KK Partizan-KK Makabi, Bogdana Bogdanović i Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Partizan je zabeležio i šestu pobedu u Košarkaškoj Superligi Srbije. Crno-beli su slavili protiv Mega Vizure rezultatom 93:82.

Trener srpskog šampiona, Duško Vujošević bio je zadovoljan trijumfom svoje ekipe, naročito zbog toga što su neki igrači ušli u ovu utakmicu posle sitnijih pobeda.

- Zadovoljan sam pobedom, protiv jedne ekipe koja je jako dobra. Mega je spoj mladosti i iskustva i po kvalietu su treća, četvta ekipa u našoj ligi. Nisam zadovoljan kako sm0 kontrolisali skok, ali ovaj trijumf je jako značajan kada se uzme u obzir da su Pavlović, Bogdanović i Musli bili roviti - rekao je Vujošević, a potom se osvnruo na nagradu koju je dobio Bogdan Bogdanović:

- Jako mi je drago zbog njega. To je još jedan dokaz da Partizan nastavlja da proizvodi dobre mlade igrače, a nagrada dobija na značaju kada se uzme u obzir da je to izbor trener iz Evrolige. Ovo treba da mu bude stimulacija za dalji rad, ali i opomena da nastavi da radi još više - zaključio je iskusni stričnjak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    8. maj 2014 | 11:08

    Sad mu sudije i Vucic nisu krivi.Koji primitivac.Mozda su sudije pre utakmice dobile batine.Miran ce biti do sledeceg poraza a posle po starom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA