ŠOK U PRIMERI: Rukavina i Mitrović ostavili Real bez titule! (VIDEO)

Ekipa Valjadolida uspela je da u završnici meča sa madridskom klubom osvoji bod, što je "kraljeviće" znatno udaljilo od pehara šampiona Španije

  • 3

Umberto Osorio je igrač Valjadolida kog će navijači madridskog Reala mrzeti! U zaostaloj utakmici 34. kola Primere, "kraljevići" su napravili novi kiks u samom finišu prvenstva, koji ih je po sovj prilici, udaljio od titule šampiona Španije, dva kola do kraja sezne.

U 87. minutu, Osorio je pogodio za konačan rezultat 1:1, što je vredno opastanka Valjadolida u najjačoj ligi na Pirinejima.

Serhio Ramos je u 35. minutu postigao jako lep gol iz slobodnog udarca, i delovalo je da će Real rutinski upisati bodove, preko potrebnim u neizvesnoj trci za pehar sa Barselonom i Atletikom.

Još gore po Madriđane je to što su u osmom minutu ostali bez Kristijana Ronalda koji, prema nezvaničnim informacijama, ima probleme sa mučninom, dok mediji pominju istegnuće mišića.

Sada Real ima četiri boda manje od Atletiko Madrida, i samo jedan manje od Barselone.

Ceo meč za Valjadolid odigrali su srpski internacionalci Antonio Rukavina i Stefan Mitrović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA