Bogdanović: Ako ne odem u NBA ostaću u Partizanu!

- Video sam da je nedavno neko pominjao Efes. Rekao sam menadžeru da me ne zanima ništa dok se sezona ne završi. Moje ambicije su NBA, a ako tu ne budem uspeo ne vidim zašto ne bih ostao u Partizanu. Pitam se tu i ja, ali i drugi. Neću time da se opterećujem - rekao je Bogdanović za "Sportski žurnal"

  • 8

Bogdan Bogdanović je defintivno prva viloina Partizana ove godine. Sjajni reprezentativac Srbije ove godine pruža odlične partije i odmah se našap

u tefteru skauta kako evropskih, tako i NBA ekipa.

Priznanje za ovogodišnju igru stiglo je od Evrolige, pa je interesovanje za Bogdanovića još više poraslo. Mladi bek kaže da ga ne zanima drugi klub u Evropi, osim Partizana.

 

- Video sam da je nedavno neko pominjao Efes. Rekao sam menadžeru da me ne zanima ništa dok se sezona ne završi. Moje ambicije su NBA, a ako tu ne budem uspeo ne vidim zašto ne bih ostao u Partizanu. Pitam se tu i ja, ali i drugi. Neću time da se opterećujem - rekao je Bogdanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. maj 2014 | 13:07

    Bogdane legendo, Bogdane grobarcino!

  • dju

    8. maj 2014 | 13:56

    Iskreno se nadam da neće otići u NBA bar još 2-3 sezone. Nakon Partizana bi bilo dobro da nađje neki srednje jak tim u Spaniji ili Italiji, zašto da ne i Rusiji, tamo da igra godinu-dve i potom ako se pokaže da predje u neki od najboljih klubova Evrope. Najpre treba da se tu dokaze, a onda ako bas želi neki predje u NBA. Naravno, to je samo moje mišljenje. Mada ako bi otišao na kraju ove sezone bojim se da bi prošao kao Miličić, Nedovic, Veseli i bogami još mnogi drugi...

  • Branko.alinecudimsezato

    8. maj 2014 | 19:48

    Bog ti dao,kraljino!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA