NEMCI NAGOVESTILI: Milijaš od leta u Kajzerslauternu? (FOTO)

Levonogi bombarder i kapiten Crvene zvezde označen kao jedan od prioriteta i predvodnika Kajzerslauterna u pohodu kao povratku u Bundesligu

  • 7

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš mogao bi sledeće sezone da zaigra u nemačkom drugoligašu Kajzerslauternu, prenose nemački mediji.

Milijaš, koji je tokom prolećnog dela sezone već istakao da na leto napušta ekipu, našao se na listi fudbalera koji bi trebali da vrate K'lautern u Bundes ligu. Srbin je označen kao jedini stranac u timu čiji sastav će se bazirati uglavnom na starosedeocima potpomognuti mlađim snagama.

Nekadašnji reprezentativac Srbije već dugo se nalazi na meti Nemaca, a osim Kajzerslauterna tu su i Frajburg i Keln. Milijaš ugovor sa Zvezdom imao do leta 2015. godine, ali malo je verovatno da će crveno-beli praviti probleme jer je kapiten izašao klubu u susret i pristao na reviziju ugovora.

Trenutna cena levonogog bombardera iznosi oko 1,2 miliona. Ipak, nije isključeno da će Milijaš otići za manje novca baš zbog pomenute revizije, što je i bio nekakav dogovor igrača i kluba čime se Zvezda obavezala da neće ''zatezati'' sa obeštećenjem.

PROČITAJTE I KAKO ZVEZDA MOŽE DA VRATI DUG I OBEZBEDI EVRO-LICENCU!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markoss

    8. maj 2014 | 16:24

    sta se cudis, pa nemacki treceligasi su ko nasi prvoligasi :) nek bude srecan sto ce ga uzeti neko uopste

  • Dusan

    8. maj 2014 | 18:36

    Ako je istina. Steta sto nam odlazi nas kapiten i desetka tima ali neka mu je sa srecom i neka zgrce lovu preko... :)

  • Ognjen

    8. maj 2014 | 18:05

    Najbolje da ga prodaju u tri različita kluba i da uzmu tri puta iste pare pa da se prave blesavi i ne puste ga nigde. Tako isto i sa Mrđom, Daudom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA