Otac mu je bio legendarni košarkaš Partizana, a on je najbolji mladi igrač Srbije! (FOTO)

Ovaj momak ima samo 14 godina, ali je dominirao na pionirskom prvenstvu Srbije, gde je ubacivao 35 poena uz 19,6 skokova po meču, a ekipu je doveo do srebrne medalje. * Nije ni čudo kada mu je otac Miroslav Pecarski

  • 11

Pioniri košarkaškog kluba Zemun osvojili su drugo mesto na prvenstvu Srbije (igrači do 15 godina) pošto su u finalu izgubili od ekipe Foke iz Kragujevca 86:84.

Međutim, Zemunci imaju najboljeg igrača turnira Marka Pecarskog, sina proslavljenog igrača Partizana Miroslava Pecarskog.

Marko je pravi naslednik svog oca, dominantan pod košem a sa 35 poena u proseku i 19,6 skokova dominirao je na turniru, pa je zasluženo najbolji igrač MVP i strelac turnira.

Ko zna, možda će i on za koju godinu da dođe u Partizan i tamo izraste u najboljeg evropskog centra, kakav je bio njegov otac Miroslav Pecarski...

Inače, u ekipi Zemuna osim Marka Pecarskog ali u mlađoj selekciji, igraju i sinovi bivših asova Zvezde i partizana Aleksandra Trifunovića i Ive Nakića, a do skoro je sa njima bio i Đorđe Obradović, sin Željka Obradovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA