Nemanja Matić bolje pojačanje od Negreda i Vilijana!

Srpski reprezentativac u izboru "Dejli Mejla" izabran je u deset najboljih ovosezonskih pojačanja u engleskom šampionatu

  • 1

Novo priznanje za Nemanju Matić. Srpski reprezentativac u redovima Čelsija izabran je za šesto ovosezonsko najbolje pojačanje u Premijer ligi u izboru prestižnog "Dejli Mejla".

Matić je u zimskoj pauzi stigao na Stamford Bridž iz Benfike, a odmah je svojim nastupima kupio javnostu u Engleskoj. Posebne pohvale sjajni vezista je dobio za partiju protiv Mančester Sitija, kada je u potpunosti zasenio Jaja Turea.

Pohvale na račun Matića je vrlo često iznosio i menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, sve do utakmice sa Noričem, kada je Portugalac prvi put kritikovao Srbina.

"Dejli Mejl" je za najbolje pojačanje proglasio Fernandinja (Mančester Siti), zatim slede Romelo Lukaku (Everton), Džejson Pančeon (Kristal Palas), Vilfred Boni (Svonsi), Loik Remi (Njukasl), Nemanja Matić (Čelsi), Džejms Mekarti (Everton), Alvaro Negredo (Mančester Siti), Dejan Lovren (Sautempton) i Vilijan (Čelsi).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA