STOJANOVIĆ: Znao sam da će utakmica da se igra!

- Odlazimo na gostovanje, gde Zvezdi nikada nije bilo lako. Sloboda igra mnogo bolje nego što pozicija na tabeli govori. Znamo šta nam utakmica donosi i sa previše motiva odlazimo tamo - rekao je između ostalog, trener crveno-belih pred meč sa Slobodom

  • 5

Kako sada stvari stoje pred fudbalerima Crvene zvezde nalazi se možda i najvažnije gostovanje u sezoni, jer u slučaju pobede u Užicu, u okviru 28. kola Jelen Superlige, crveno-beli bi već jednom rukom prigrabili šampionski trofej.

Zvezda je u jesenjem delu ubedljivo slavila protiv Slobode, a ovaj meč u Užicu je imao predigru zbog toga što se sve do četvrtka nije znalo da li će biti odigran.

- Znao sam da je nemoguće da se utakmica ne odigra i nikakve destabilizacije sa naše strane nije bilo - rekao je Slaviša Stojanović, a onda se osnvrnuo samog protivnika:

- Odlazimo na gostovanje, gde Zvezdi nikada nije bilo lako. Sloboda igra mnogo bolje nego što pozicija na tabeli govori. Znamo šta nam utakmica donosi i sa previše motiva odlazimo tamo.

Na pitanje da li je Slobodi ovaj meč biti ili ne biti, Stojanović je kratko rekao:

- I nama je biti ili ne biti. Svi se borimo za svoje ciljeve. Svaka utakmica ima svoju težinu, ali nam ova mnogo više donosi.

Šef stručnog štaba crveno-belih osvrnuo se i na zdravstveni bilten prvotimaca:

- Kasalica je tokom sedmice propustio veći deo treninga, tek juče je odradio prvi ozbiljniji, ali će biti u konkurenciji. Svi ostali su u redu, osim od ranije povređenih Daude i Martinovića - rekao je Stojanović, koji je još potom analizirao i nekoliko igrača Slobode:

- Tu su Tijago i Žeravica, koji ima odličan dribling i dobru levu nogu. Takođe, tu su Terzić i Okuno. Japanac igra dobro obema nogama i često se ubacuje iz drugog plana, dok Terzića odlikuje dobar centaršut.

Zbog parnih žutih kartona u timu Slobode neće biti pozajmljenog igrača Zvezde, Stefana Mihajlovića, koji je jesenas igrao za crveno-bele, pa se potom preselio u Užice.

- Drago mi je zbog Stefana, što dobro igra u Slobodi. On je jedan dobar igrač i puno je dao Užičanima, ali na sreću neće igrati protiv nas.

Zvezdina licenca bila je neizostavna i na konferencije pred meč sa Užičanima. Na pitanje kako to utiče na ekipu, Stojanović je kratko rekao:

- U ovom trenutku, svi ostali problemi padaju u vodu - zaključio je Stojanović

Crveno-beli put Užica kreću u petak u 13 časova posle ručka, a do samog meča biće smešteni na Zlatiboru. Takođe, treba dodati da će karte verovatno biti rasprodate, jer je tokom dana velika gužva bila na Marakani, gde su Delije mogle da kupe "vredno parče papira".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cigan

    9. maj 2014 | 14:37

    Slaviša majstore svaka čast za sve što si izdržao do sad.iskreno sumnjao sam i ja ali da dobijemo ove grobarske ulizice pa da ti klice cela marakana sledeće nedelje

  • IXS

    9. maj 2014 | 14:25

    Hteli da nam zamazu oci,da se opustimo-e nece da moze bagro hostaplerska !!! ZGAZICEMO sve do kraja !!! ZVEZDA SAMPION !!!

  • Semi

    9. maj 2014 | 15:40

    Zvezdo, hajde obraduj me sutra, nemoj igrati pod pritiskom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA