Suspendovani sudija koji je oštetio Partizan sudiće meč na Banjici! (VIDEO)

Darko Bogdanović koji je suspendovan do kraja sezone određen je da deli pravdu na jednom od mečeva koji odlučuju u borbi za opstanak u Jelen Superligi

  • 9

Izgleda da apsurdnosti i kontroverznim odlukama u srpskom fudbalu nema kraja. Poslednji u nizu neverovatnih poteza jeste odluka komesara za delegiranje sudija Zorana Petrovića da odredi Darka Bogdanovića, koji je suspendovan do kraja sezone, da deli pravdu na jedom od odlučujućih mečeva u borbi za opstanak između Rada i Donjeg Srema.

Uprkos tome što je posle hitne sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije izdato upozorenje komesaru za određivanje arbitara da oprezno odlučuje o tome ko će stajati na centru u mečevima poslednjih kola Jelen Superlige dogodilo se nešto što je nedopustivo.

Arbitar Darko Bogdanović koji je suspendovan do kraja sezone zato što je oštetio Partizan u duelu sa Vojvodinom pre nekoliko kola, određen je da bude glavni sudija u susretu na Banjici, a koji bi mogao da utiče na konačan rasplet prvenstva kada je u pitanju borba za opstanak.

Posle ovoga postavlja se pitanje kako je moguće da bude napravljen ovakav previd ili nije previd uopšte. U svakom slučaju posle ovog novog incidenta ponovo bi moglo da se pokrene pitanje neregularnost domaćeg šampionata.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA