Sporting daje Zvezdi 800.000 evra za Petkovića!

Portugalski klub poslao je zvaničnu ponudu u Ljutice Bogdana i traži odgovor što pre, verovatno znajući u kakvoj se finansijskoj situaciji nalaze crveno-beli

  • 11

Kako smo već pisali o tome da bi jedan od izlaza Crvene zvezde iz problema sa dobijanjem evrolicence i izmirenja duga u roku koji je dala UEFA mogao da bude prodaja talentovanih fudbalera, stigla je već prva takva ponuda na Marakanu. Lisabonski Sporting je poslao zvaničnu ponudu za Marka Petkovića.

Kako saznaju Večernje novosti, portugalski klub spreman je da plati 800.000 evra za usluge talentovanog defanzivca i kapitena mlade reprezentacije Srbije, a od crveno-belih traži odgovor u što kraćem roku, verovatno znajući u kakvoj se situaciji nalaze.

"Lavovi" će posle nekoliko sezona sledeće godine ponovo igrati u Ligi šampiona i zato žele da ojačaju tim, a za Petkovića koji je prošle godine stigao na Marakanu ovo bi bila velika prilika u karijeri.

Sada je pitanje kako će čelni ljudi kluba iz ljutice Bogdana odgovoriti na mora se priznati velikodušnu ponudu koju su dobili, imajući u vidu da je njima potrebno mnogo više novca kako bi izmirili svoje obaveze, ali sa druge strane im gori pod nogama i nemaju mnogo vremena za razmišljanje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA