Marković ipak igra u finalu Lige Evrope?

Iako je prva žalba odbijena lisabonski klub se sada žalio Komitetu za žalbe, a pozvali su i Mirka Vučinića kao svedoka i očekuju pozitivan ishod po srpskog reprezentativca

  • 1

Benfika je uložila i drugu žalbu na crveni karton Lazaru Markoviću koji je dobio u polufinalu protiv Juventusa i traži da se poništi, kako bi Srbin dobio priliku da igra u finalu Lige Evrope protiv Sevilje.

Nakon što je prva žalba portugalskog kluba odbijena, oni su ovog puta svoj prigovor dostavili Komitetu za žalbe UEFA, a ukoliko njihova pritužba bude prihvaćena Marković će zaigrati u najvažnijem meču u dosadašnjoj karijeri.

Oni su za svedoka pozvali i Mirka Vučinića učesnika u incidentu koji je prethodio isključenju napadača "orlova" i koji je takođe poslat u svlačionicu od strane glavnog arbitra, a koji je nakon meča izjavio da nije imao sukob sa Markovićem već sa Arturom, kao i to da je nekadašnji igrač Partizana smirivao situaciju.

Benfiki bi svakako mnogo značilo kada bi mogla u borbi za trofej da računa na srpskog reprezentativca, jer je ostala bez Ljubomira Fejse i još nekoicine igrača koji neće moći da nastupe u finalu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    10. maj 2014 | 18:57

    Već 3 puta kažete da igra, pa onda ne igra Šta je bre?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA