MODA IM DOŠLA GLAVE: Sastav Argentine za SP otkriven zbog mere za odela!

Neko iz saveza je navodno predao spisak kompaniji "Etiketa negra" zaduženoj za stajling fudbalera sa njihovim merama kako bi odela za njih počela na vreme da se šiju, a do tog papira su nekako došli novinari

  • 0

Veliki propust napravio je Fudbalski savez Argentine! Mediji u ovoj zemlji došli su do tajnog spiska igrača koji će ići na Svetsko prvenstvo u Brazil na jedan neverovatan način, preko modne firma koja bi trebalo da šije odela koja će "gaučosi" nositi na Mundijalu.

Neko iz saveza je navodno predao spisak kompaniji "Etiketa negra" zaduženoj za stajling fudbalera sa njihovim merama kako bi odela za njih počela na vreme da se šiju, a do tog papira su nekako došli novinari.

Iako je iz saveza demantovano da je to konačan spisak igrača koje će Alehandro Sabelja voditi u "zemlju fudbala i kafe" i da su to imena fudbalera koji su bili pozvani za prijateljski meč sa Rumunijom, jer su im iz modne kuće tražili da što pre dostave neophodne podatke, mnogi veruju da će ti igrači upravo igrati u Brazilu.

Na ovoj listi nema nekih velikih iznenađenja, tu su svi za koje se očekivalo da bi mogli da igraju, a od imena koja nedostaju fale Karlos Tevez i Havijer Pastore za koje se i pretpostavljalo da neće dobiti poziv.

GOLMANI: Serhio Romero (Monako), Marijano Anduhar (Katanija); Agustin Orion (Boka juniors).

ODBRANA: Ezekijel Garaj (Benfika), Federiko Fernandez (Napoli), Pablo Zabaleta (Mančester siti), Ugo Kampanjaro (Inter), Hoze Basanta (Monterej), Markos Roho (Sporting Lisabon), Nikolas Otamendi (Atletiko Mineiro).

VEZNI RED: Havijer Maskerano (Barselona), Fernando Gago (Boka juniors), Ever Banega (Njuels), Lukas Bilja (Lacio), Maksi Rodrigez (Njuels), Anhel di Marija (Real Madrid), Augusto Fernandez (Selta), Riki Alvarez (Inter).

NAPAD: Lionel Mesi (Barselona), Serhio Aguero (Mančester siti), Ezekiel Laveci (PSŽ), Gonzalo Iguain (Napoli) i Rodrigo Palasio (Inter).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA