Fudbaleri orgijali sa lepoticama posle pobede! (FOTO) (VIDEO)

Dvojica igrača Defensor Sportinga su proslavili pobedu svog kluba uživajući u čarima noćnog života i devojaka u Medeljinu, ali su kompromitujuće fotografije iz provoda vrlo brzo dospele u ruke medija

  • 1

Fudbaleri Defensor Sportinga iz Urugvaja savladali su u prvom meču četvrtfinala Kopa Libertadores Atletiko Nacional 2:0 na gostujućem terenu i nalaze se pred istorijskim uspehom i plasmanom u svoje prvo polufinale ovog takmičenja.

Dobar rezultat koji su ostvarili u ovom meču, dvojica fudbalera urugvajske ekipe,  Matijas Malvino i Ramon Arijas odlučili su da proslave iste noći u klubovima i na ulicama Medeljina, ali su se ubrzo na internetu pojavile njihove kompromitujuće fotografije, gde se njih dvojica vide u društvu nekoliko devojaka.

Na slikama se može videti kako Malvino i Arijas uživaju u svom provodu u društvu kolumbijskih lepotica, sa kojima su na kraju završili i u svojoj hotelskoj sobi, a možemo pretpostaviti šta se tamo dešavalo.

Nakon što su ove fotografije objavljene u urugvajskoj štampi oglasio se i predsednik Defensora Danijel Jablonka koji je rekao da u klubu većaju o tome na koji način da kazne dvojicu mladih fudbalera za njihovo neprimereno ponašanje i najavio da bi moguće snkcije mogle biti novčane, ali i da budu izbačeni iz tima za revanš meč koji će se igrati 15. maja.

Obzirom da na slikama možemo da vidimo kakav je provod bio, verujemo da ni Malvino, ni Arijas neće mnogo žaliti zbog mogućih kazni, naravno, ukoliko njihovi saigrači uspeju da obezbede prolaz među četiri najbolja tima u Južnoj Americi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA