Šefik i Prlainović bi da ostanu, može li Zvezda da ih zadrži?

Najbolji igrač Zvezde kažu da sad sve zavisi od ambicija uprave kluba

  • 3

Zvezda je odbranila krunu šampiona Srbije, a navijače crveno - belih osim slavlja, najviše zanima hoće li ovaj moćni tim koji je formirao Dejan Savić ostati i naredne sezone, u kojoj bi Zvezda trebalo da igra Ligu šampiona.

Evo šta su dvojica najboljiz izjavili posle podignutog pehara, šestog u kapici Crvene zvezde.

Andrija Prlainović:

- Iza nas je teška finalna serije. Od decembra nismo imali jake utakmice. Čestitam saigračima na još jednoj dobroj sezoni i osvajanju trofeja. Svako je ugradio deo sebe. Šest trofeja za dve godine, to je uspeh koji će neko teško moći da ponovi. Ostaje žal što nismo imali šanse da odbranimo trofej u Ligi šampiona. U mečevima protiv Radničkog i Partizana smo pokazali da možemo. Voleo bih da ostanem u klubu, ali sve zavisi od ambicija uprave - istakao je Prlainović.

Denis Šefik:

- Zaslužena titula. Borili smo se protiv jakog tima, nismo očekivali da ćemo u tri utakmice rešiti seriju. Mali fond igrača Radničkog je presudio. Zbog toga smo ušli malo opuštenije, što je moglo da nam se osveti, ali smo na kraju pokazali smo, ako ne bolja, onda homogenija ekipa.

- Ovo je skup neverovatnih igrača, dobijali smo utakmice ''na srce''. Sve je na klubu, nadam se da ćemo zadržati tim i imati još veću ulogu naredne sezone - poručio je Šefik.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    10. maj 2014 | 23:51

    Stigao sam iz Uzica,gde sam video Delije iz HNovog,Trebinja,Cajnica,Foce...,ima nas na svim prostorima,stare drzave,svi,koliko ko moze,moramo pomoci,nasem klubu,da opstane,jer ovaj prelepi sport,niko nije pratio,dok nismo vaskrsli...

  • Dragan

    10. maj 2014 | 22:37

    Mora. DOMINACIJA U SVIM SPORTOVIMA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA