NAMEŠTENO? Voša pustila Jagodinu u Novom Sadu?

Tokom dana su padale kvote na Jagodinu za utakmicu sa osvajačem kupa na "Karađorđu", i na kraju su "ćuranli" slavili minimalnim rezultatom

  • 16

Kladionice su tokom dana spuštale kvotu na Jagodinu protiv Vojvodine, za meč 28. kola Jelen Superlige, i izgleda s razlogom. U subotu je tokom dana strujala priča da je meč između kluba iz Novog Sada i Jagodine nameštena, čemu u prilog ide i činjenica da su kladionice drastično smanjile kvotu na gostujuću ekipu, o čemu smo detaljno pisali u subotu.

Posle utakmice, koja je završena pobedom Jagodine na "Karađorđu" - 0:1, u tu priču mnogi veruju širom Srbije, u kojoj odavno preovladava mišljenje da se u najjačoj ligi "štimuju" rezultati.

Jedini gol za "ćurane" postigao je napadač Đorđe Šušnjar u 75. minutu meča.

Ekipi Jagodine je ova pobeda donela preko potrebne bodove za plasman u evropsko takmičenje, dok je Vojvodina, pobedom u finalu kupa minulog vikenda nad istom ekipom, osigrala svoje mesto na evrosceni.

Na kraju je došla "dvojka".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    11. maj 2014 | 01:14

    Namesteno? Ma jock,vi se to samo salite sa nama. Zar niste culi Terzica,postena I regularna liga,najbolja u zadnjih 6 god. Ccc

  • Velimir CZ

    11. maj 2014 | 00:27

    Treba izbaciti i jedne i druge...jer ove sezone ove dve ekipe rade sta hoce...A sto je najgore to rade toliko providno da je to strasno...Treba li jaci dokaz od ovoga...?

  • Marko

    11. maj 2014 | 00:29

    Cela liga je namestena,ne daju nam u Evropu,a realno smo po kvalitetu treca ekipa u zemlji.Napred Cukaricki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA