Ovako su navijači Junajteda ismevali fanove Liverpula zbog gubitka titule! (VIDEO)

Crveni-đavoli bili su presrećni što titula u Premijer ligi nije završila u rukama najvećeg rivala iz Liverpula ni posle 24 godine

  • 3

Fudbaleri Mančester junajteda imaju iza sebe sezonu za zaborav, jer su takmičenje u Premijer ligi završili na sedmoj poziciji!

Ipak navijači crvenih đavola imali su na kraju fudbalskog prvenstva Engleske razlog za slavlje, tačnije za podsmevanje pristalicama fanova najvećeg rivala Liverpula.

Timu sa Enfilda u poslednjih nekoliko kola izmakla je titula iz ruku, a po završetku utakimca poslednjeg kola Premijer lige navijači Junajteda su to pesmom znali da proslave.

Takođe pristalice Junajteda platile su da avion sa transparentom "Mančester junajted 20 titula - Džerard 0" preleti iznad Enfilda po završetku poslednjeg kola!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrMrakic

    11. maj 2014 | 18:30

    ha ha ha, a oni bez Fergusona i njegovog pritiska na sudije nece još za 100 god.

  • Xaxaxaxa

    12. maj 2014 | 01:42

    Kakvi kreteni gradski rival im uzeo titulu a oni ismevaju liverpul...msm razumem rivalstvo i sa liverpulom al opet gde je logika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA