KARADŽIĆ: Spreman sam da uručim trofej Zvezdi!

Prvi čovek FSS istakao da ga niko sa Mrakane nije zvao na proslavu u četvrtak, ali dodaje da će se odazvati pozivu ukoliko dođe na njegovu adresu

  • 14

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić istakao je da je spreman da uruči trofej namenjen prvaku Srbije Crvenoj zvezdi, ali i dodaje da još ništa nije gotovo i da crveno-beli još nisu prvaci.

U izjavi za Informer Karadžić je napomenuo i to da ga čelnici sa Marakane još nisu zvali na proslavu i, ukoliko budu, rado će se odazvati.

- Spreman sam da se pojavim u četvrtak na Marakani. Prvenstvo još nije gotovo, ali ne vidim nikakav probčlem da crveno-belima uručim trofej ukoliko postanu šampioni - rekao je Karadžić i dodao:

- U kontaktu sam sa ljudima iz Zvezde, ali još uvek nisam dobio poziv od njih. ne razmišljam o tome.

S druge strane predsednik Zvezde Dragan Džajić ne želi da se opterećuje proslavom i eventualnim Toletovim pojavljivanjem na stadionu.

- Da li je neko pozvao Karadžića, stvarno mi nije važno i ne zanima me da li će biti na stadionu. ne znam ni o kakvoj proslavi se govori jer jo mi još nismo postali prvaci - rekao je Džajić za Informer, a na njegovu izjavu se nadovezao i Ivica Tončev:

- Niko ne može da mu zabrani da uruči trofej, niti da ga spreči ukoliko on to želi. Klub će odlučiti o tome da li će pozvati gospodina Karadžića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA