Pogledajte kako su Vujošević i Muta Nikolić skidali sakoe u Pioniru! (VIDEO)

Treneri Partizana i kragujevačkog Radničkog na nagovor publike poskidali su sakoe, a onda na pres-konferenciji pričali o apsurdu kažnjavanja trenera zbog jedne tako trivijalne stvari

  • 19

Stvar koja se definitvno najviše komentariše u sprskoj košarci je - sako. Nakon kazne koju je trener Partizana Duško Vujošević dobio zbog skidanja na meču sa FMP-om u Železniku, na utakmici s Radničkim su taj odevni predmet skinuli, osim Vujoševića, pomoćni treneri Petar Božić i Velimir Gašić, kao i sportski direktor crno-belih Dragan Todorić, pa čak i trener kragujevačke ekipe Miroslav Nikolić.

Cela situacija navela je čak i novinara SOS kanala Vladana Tegeltiju da se ogoli do pojasa, što je nasmejalo povređenog plejmekera crno-belih Lea Vestermana.

Ova bizarna situacija bila je tema konferencije za medije posle pobede Partizana u "Pioniru" (96:78).

- Smešna je priča. Ja to godinama radim, ali ne teatralno. U principu, prvi put kad se iznerviram i proključam na utakmici, instinktivno reagujem i bacim taj sako. Ne volim da nosim odelo, najprirodnije se osećam u svom radnom odelu, trenerci... Tolika briga o kostimu mi nije jasna - rekao je Vujošević, dodajući:

- Voleo bih da ova liga bude regularna i sa svoje strane trudiću se da dam doprinos da to i bude. Sigurno da nisam čovek koji ćuti. Možda sam jednom tamo u predgrađu uleteo u provokaciju, neću svaki put to da radim.... To nije tendencija da se pravi otpor belih košulja. Ako kažem nešto što je protiv vlasti u toj oblasti, odmah proglašavate ludim ili lopovom - zaključio je trener crno-belih.

Momenat o kome Vujošević govori nalazi se na 3.40 na sledećem snimku:

I Miroslav Nikolić je podržao ovu "akciju".

- Prelep ambijent, još kad smo krenuli da se "skidamo". Ma 'ajte molim vas, podržao sam "akciju" ne zbog Partizana, ili Zvezde, nego uvek se oznojim, pa često skidam sako, to je tako normalno. Onda igrači vide da si u "temi", da se nerviraš... - rekao je Nikolić, ne želeći dalje da potencira ovu temu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banderaš

    12. maj 2014 | 11:00

    Oni da imaju kulture i obrazovanja,ne bi to radili vec bi dali primer omladini,deci i svima u Srbiji kako se poštuju pravila i zakon. Ne bi imali vremena za takve gluposti-vec bi marljivo radili posao za koji su placeni.

  • grobar do koske

    12. maj 2014 | 11:00

    Gradjanska neposlusnost je pocela,otpor gluposti, prema celnicima...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Cika kure

    12. maj 2014 | 11:32

    Slepci nevidjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA