Grobari zapevali umesto Delija: Ne treba nam plaćena titula! (VIDEO) (FOTO)

Ironičan osvrt navijača Partizana na prethodne godine kada su Zvezdini i pristalice još nekoliko klubova tražili "čišćenje" u srpskom fudbalu. Pogledajte kako pesma Delija zvuči u izvođenju navijača crno - belih

  • 56

Godinama navijači Crvene zvezde, zajedno sa pristalicama većine klubovi u Super ligi su bili deo akcije u kojoj se često pozivali na "Kalčopoli u srpskom fudbalu", uz konstantne povike na račun Tomislava Karadžića.

Došlo je neko drugo vreme, šampion će najverovatnije biti Crvena zvezda (nedostaje joj još samo jedna pobeda), pa su svesni toga, navijači Partizana na utakmici sa Voždovcem ironično, nekoliko minuta posvetili toj borbi protiv neregularnosti u srpskom fudbalu.

Osim parole "Hoćemo "kalčopoli" u srpskom fudbalu", pristalice Partizana su pirotehnički šou napravili uz prerađenu pesmu navijača Zvezde (na melodiju pristalica Olimpijakosa) u kojoj se pogrdno spominje predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

"Ne treba nam plaćena titula..." znate već kako ide dalje. Tekst je isti kao onaj što koriste pristalice Zvezde, samo je ovog puta Tole "promenio boje".

Podsetite se i kako sve to izgleda kada pevaju navijači Crvene zvezde.

Pevali su navijači Zvezde ove reči i na košarkaškim utakmicama, ali i na Terazijama, pozivajući Karadžića da ode sa mesta predsednika FSS.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rino

    12. maj 2014 | 13:25

    Malo cudnija prica sest godina se gleda slika Tomislava Karadzica a jugu kao ikona a sada odjednom kopirate nasu pesmu. Prica ne pije vodu. Sinovi ako je do sada bio posten taj vas Tole pa dizite ga i dalje u zvezde. 6 godina je sve regularno sada poslednjih 7 kola nije. Sada je Tole lopov a do sada je bio najposteniji covek u Srbiji. E moji Grobari kao deca ste kako vam ko kupi igracku vi tako radite(pevate)

  • Arkan

    12. maj 2014 | 13:41

    Posto vam netrebaju placene titule onda vratite onih 6

  • gogi

    12. maj 2014 | 14:55

    Da li cete ikad svoje pesme imati,ili cete kao uvek nase pevati,postavlja se pitanje al to vec znaju svi,kompleksi su neizlecivi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA