GOREĆE MARAKANA: Ovako će izgledati Zvezdina proslava titule na ulicama Beograda!

Brendirani otvoreni autobus s igračima kružiće od Skupštine grada, čak i u slučaju kiše i loših vremenskih uslova u četvrtak, saznaje Telegraf

  • 91

"Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi...", pevaju navijači na utakmicama Crvene zvezde. Upravo po uzoru na tu pesmu "Delija", slaviće se titula u četvrtak ako crveno-beli pobede OFK Beograd na "Marakani".

Crveno-beli će pobedom nad ekipom s Karaburme i definitvno prigrliti trofej šampiona Srbije posle čak šest sezona posta, posle čega će se u otvorenom autobusu voziti ulicama Beograda.

Kako saznaje Telegraf, bez obzira na to što će vremenske prilike prema prognozama biti daleko od prolećnih, otvoreni autobus, koji će biti brendiran, kružiće posle dodele pehara i medalja ulicama Beograda od Skupštine grada.

Ovakav način proslave podseća na evropsku praksu, s obzirom na to da šampioni Nemačke i Španije redovno koriste autobus za paradiranje gradom.

Na insistiranje kluba, trofej šampiona Srbije neće biti postavljen na atletskoj stazi, jer je crveno-belima neophodna pobeda da bi postali šampioni.

U tom slučaju, na prestoničkim ulicama će zasigurno biti fešte, koju će nesumnjivo napraviti navijači crveno-belih iz Beograda, ali i iz drugih gradova Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola Kocha

    12. maj 2014 | 18:02

    A MI GROBARI CEMO MIRNO GLEDATI, MA VAZI!!!

  • Sale, sa NBG..

    12. maj 2014 | 18:13

    Sa busom bez busa.. Pocinje nova era, Zvezdo zgazi ih sve! Idemo Delije..

  • Srbin

    12. maj 2014 | 18:05

    'Doslo je vreme titula da slavi see' <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA