TOLE NEĆE NA MARAKANU: Pehar će predati Zvezdaš!

Prvi čovek Saveza neće biti na najvećem srpskom stadionu u četvrtak gde će pehar namenjen šampionu, pod uslovom da savladaju OFK Beograd, Crvenoj zvezdi predati njen bivši igrač Mitar Mrkela

  • 13

Iako je pre neki dan istakao da je spreman da uruči šampionski pehar Crvenoj zvezdi, predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić se neće u četvrtak naći na najvećem srpskom stadionu - Marakani.

To je zaključak sastanka na kojem su se našli prvi čovek Saveza i čelnici Zajednice superlige, a crveno-belima će pehar predati nekadašnji centarfor Zvezde Mitar Mrkela.

- Prošle godine je to učinio direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević, ove godine će to biti njegov zamenik - rekao je Kardžić za Žurnal i dodao:

- Neću biti na Marakani u četvrtak, jer sam na službenom putu, odnosno ranije dogovorenom sastanku.

Međutim, pitanje je i da li je Zvezda pozvala Karadžića na proslavu titule pošto je potpredsednik crveno-belih Ivica Tončev istakao da će se o tome čelnici kluba dogovoriti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    13. maj 2014 | 08:53

    Čelnici kluba odlucuju o tome da li ce pozvati Karadzica na dodeli pehara????? Bas u to vreme,on ima zakazan sastanak van zemlje???? Eeeee,Srbijo zemljo moja....idem da spavam

  • Ivica

    13. maj 2014 | 08:44

    Sto dalje se drzi od marakane

  • Sale, sa NBG..

    13. maj 2014 | 11:22

    Nisi dobrodosao momak, idi kod tvojih glodara pa tugujte zajedno, i tebi i njima je kraj, neko u proslost neko u zatvor.. A Zvezda ce da gazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA