BJEKOVIĆ: Sramota je da ovakva Zvezda bude prvak, ali i Partizan je kriv!

Legenda crno-belih i nekadašnji predsednik kluba istakao da se na derbiju videlo ko je bolji i da je prvo mesto Zvezde samo odraz stanja u srpskom fudbalu

  • 38

Nekadašnji predsednik FK Partizan Nenad Bjeković istakao je da je sramota za srpski fudbal što će Crvena zvezda na kraju sezone biti šampion, jer smatra da crno-beli imaju najbolji tim u Srbiji.

Međutim, Bjeković je ljut i na Partizan, odnosno čelnike kluba, koji je dozvolio da se ovakvo nešto desi.

- Uprava je na polusezoni smenila trenera koji je bio prvi na tabeli i dovela naslednika koji je izgubio titulu. Lako je zaključiti čija je odgovornost i ko bi trebalo da ode iz Partizana. Sramota je za ljude iz Partizana što su Zvezdi prepustili tron - rekao je Bjeković za Informer i dodao:

- Prvo mesto Zvezde je odraz stanja u srpskom fudbalu. Bez obzira na to koliko joj se pomagalo, ako joj se pomaže, potpuno je ponižavajuće da ovakva Zvezda bude prvak države. Odnos kvaliteta Partizana i Zvezde video se u derbiju.

Legendarni fudbaler se takođe osvrnuo i na spekulacije o neregularnosti Jelen Superlige.

- Otkako sam u fudbalu, uvek se za sezone kada je Partizan osvajao titule govorilo da su neregularne, a kada je Zvezda bila prvak, to su najčistije i najpoštenije godine. Tako je opet. Video sam da je Čović rekao da ako je ikome u interesu da sezona bude poštena, onda je to Zvezda. Šta da dodam - zaključak je Bjekovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA