Još jedan NBA igrač oblači dres Srbije! (VIDEO)

Saigrač našeg Nemanje Nedovića iz Golden Stejta već je obavestio KSS da želi da igra za srpski nacionalni tim

  • 9

Košarkaška reprezentacija Srbije dobiće NBA pojačanje! Reč je o Ognjenu Kuzmiću, saigraču našeg Nemanje Nedovića u Golden Stejtu, koji j je  i potvrdio da se košarkaš rođen u Republici Srpskoj opredelio da igra "orlove".

- Ognjen mi je rekao da je odlučio i da će igrati za Srbiju, a već je mejlom obavestio naš savez o tome. Selektor mi je tražio njegov broj i mislim da će biti na spisku - rekao je Nedović za Sport i opisao u nekoliko reči kvalitete budućeg srpskog reprezentativca.

- U početku je delovao dosta stidljivo, jer je dosta povučen, takav je tip, ali se posle nekog vremena opustio i odlično je igrao u NBDL ligi.

Kuzmić je rođen pre 24 godine u Doboju, a karijeru je započeo u Borcu iz Banjaluke, a nosio je dres oš nekoliko bosanskih klubova pre nego što se otisnuo u Unikahu gde je proveo dve sezone, ali je uglavnom bio na pozajmicama, da bi prošlog leta zajedno sa Nedovićem stigao u najjaču ligu na svetu.

Prošlog leta je odbio poziv nacionalnog tima Bosne i Hercegovine da za njih igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, jer želi da igra za Srbiju što će mu se verovatno i ostvariti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA