Inzagi razmišlja o povratku u Atalantu

Prema pisanju italijanskih medija, Pipo bi da završi karijeru u klubu iz Bergama, u kojem je postavio rekord po broju postignutih golova

  • 0

Jedan od najboljih italijanskih fudbalskih napadača Filipo Inzagi razmišlja o mogućnosti povratka u Atalantu, klub u kojem je 1997. godine bio prvi strelac Serije A, preneli su italijanski mediji.

Inzagi je nezadovoljan malom minutažom kod trenera Milana Masimilijana Alegrija, a iako ima 38 godina, još ne želi da završi profesionalnu karijeru.

Najbolji strelac Milana u evropskim kupovima, navodno, već je obavio preliminarne razgovore sa predsednikom Atalante Antonijom Perkazijem.

Popularni Pipo verovatno planira da završi karijeru u klubu, čiji je dres nosio kada je postigao najveći broj golova u Seriji A. U pitanju je sezona 1996/1997, kada je za klub iz Bergama 24 puta zatresao protivnivčku mrežu i bio proglašen najboljim strelcem, postavivši rekord kluba. Naredne sezone je prešao u redove Juventusa.

Ove sezone Inzagi je odigrao samo šest utakmica, ali je uvek ulazio sa klupe. Inzagi je sa Milanom po dva puta bio prvak Evrope i Italije.

(Telegraf.rs / Tanjug / foto: acmilan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA