RASISTA STERLING: A šta je taj Medžik Džonson uradio u životu?

- Šta je veliki Medžik napravio u životu? On ima AIDS! Glumi sveca, a spavao je sa svakom devojkom u svakom gradu u Americi - nastavlja s optužbama vlasnik Los Anđeles Klipersa, zbog toga doživotno proteran iz NBA lige

  • 3

Bivši prvi čovek Los Anđeles Klipersa Donald Sterling posle rasističkih izjava doživotno je izbačen iz NBA lige.

On očigledno ne može da se pomiri s brojim kritikama, pa je napao legendarnog igrača Medžika Džonsona.

- Šta je veliki Medžik Džonson napravio u životu? Šta je napravio? On ima AIDS! Glumi sveca, a spavao je sa svakom devojkom u svakom gradu u Americi i dobio je AIDS. A kad je to dobio, ja sam otišao da se pomolim za njega, molio sam se da bude dobro. Nisam ga kritikovao, a mogao sam. Da li je on uzor deci? - pitao se Sterling, pa dodao:

- Koji to muškarac i seksualni odnos sa svakom devojkom i zarazi se HIV-om? Da li je on neko koga trebamo da poštujemo i da govorimo deci o njemu. Mislim da treba da ga bude sramota - zaključio je Sterling.

On je doživotno suspendovan iz NBA lige pošto je kritikovao svoju devojku u presretnutom telefonskom razgovoru, jer se slikala sa Džonsonom i tom prilikom joj rekao da "ne pomišlja da crnce dovodi na mečeve".

Povodom te izjave reagovao je i predsednik SAD Barak Obama, a protestovali su i bivši i sadašnji NBA igrači.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shomay

    13. maj 2014 | 22:23

    Potpuno je u pravu covek,Medzik je jako los uzor,pravio je divlje zurke,orgije sa prostitutkama,gotovo svi igraci Lejkersa iz 80-ih su dolazili,jedini koga nikada nije mogao da natera da dodje je veliki D.Vorti,pravi poridicni covek i uzor,jedan od najboljih igraca svih vremena i naravno uz Medzika okosnica show time-a koji su izmislili Lejkersi u to vreme,Medzik hvata loptu pod kosem i bez gledanja trazi Vortija koji je vec u kontri i zakucavanje...

  • .

    13. maj 2014 | 19:01

    Smesan covek

  • Srbenda

    13. maj 2014 | 17:32

    A šta si ti uradio? Kako te nije sramota bre?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA