ĐOKOVIĆ: Šljaka ulazila u oči, ali bitno da je zglob dobro!

Najbolji srpski teniser rekao je da mu uslovi za igru nisu pomogli u meču prvog kola turnira u Rimu protiv Radeka Štepaneka

  • 3

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković rekao je da je zadovovoljan onim što je pružio u pobedi protiv Čeha Radeka Štepaneka, uprkos teškim uslovima za igru.

Ðoković je savladao Štepaneka sa 6:3, 7:5 i plasirao se u osminu finala masters turnira u Rimu, a tokom gotovo celog meča duvao je snažan vetar.

- Očekivao sam da budem malo ''zarđao'' na terenu, s obzirom da je reč o mom prvom meču posle oporavka od povrede ručnog zgloba. Uslovi za igru nisu mi pomogli, ali generalno, ovo je dobra pobeda, iako je bilo skoro nemoguće pronaći pravi ritam. Vetar duva u svim pravcima, šljaka ti ulazi u oči, ali uspeo sam da pobedim iskusnog protivnika. Dobro je da nisam imao nikakvih problema sa zglobom - izjavio je Ðoković posle meča na sportskom kompleksu Foro Italiko.

Ðoković je nadigrao Štepaneka 10. put u njihovom 11. međusobnom okršaju, a u borbi za četvrtfinale čeka pobednika duela između Španca Tomija Robreda i Nemca Filipa Kolšrajbera.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 2,8 miliona evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA