BAJKOVIĆ: Teško mi da izgovorim, ali odlazim 99 odsto!

- Ne bih ni sada verovatno razmišljao o rastanku, ali imam ćerkicu i moram da mislim na nju, na budućnost - rekao je golman i jedan od najomiljenijih igrača Crvene zvezde

  • 40

Fudbaleri Crvene zvezde nadomak su titule posle šest godina, u sezoni koja je bila prilično teška. Na kraju će, sva je prilika, Zvezda pustiti golmana Bobana Bajkovića, posle više od decenije koju je proveo na "Marakani".

Popularnom Bajku ugovor ističe u junu, a u razgovoru za "Novosti" teška srca kaže da će otići iz kluba.

- Teško mi je da izgovorim, ali verovatno će biti tako. Odlazim 99 odsto i nije mi lako da pomislim na rastanak od voljenog kluba posle ovoliko godina. Ali, dušom i srcem nikada neću otići iz Zvezde. Ne bih ni sada verovatno razmišljao o rastanku, ali imam ćerkicu i moram da mislim na nju, na budućnost. Kada dođe taj dan, ne znam ni kako ću izaći s "Marakane" - rekao je  Zvezdin golman.

On ne potencira priču o proslavi titule dok se zaista ne ostvari pobeda nad OFK Beogradom, ali je uveren da će i pored lošeg vremena na "Marakanu" doći veliki broj navijača.

- Ne volim da pričam o slavlju dok se zadatak ne ispuni na terenu. Ali... Čujem da će padati kiša u četvrtak i da neki brinu koliko će navijača doći. Ma, i sneg da pada „Marakana“ će biti puna. U to ne sumnjam, šta delijama mogu kiša i hladnoća. Pa, niko od nas neće ništa osećati kad uzmemo pehar. Dolazili su naši navijači prethodnih godina i na minus 10, uvek ih ima bar 20.000 na stadionu i vreme je bilo da usrećimo sav taj narod, da usrećimo Srbiju, koja većinski navija za nas. Ne kaže se džabe da je Zvezda - Srbija! - zaključio je Boban Bajković i najavio da će voditi navijanje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex_Kg

    13. maj 2014 | 23:09

    Nas je Bajko bolji od Bufona. Kad su te svi tv i internet navijaci blatili posle onog kiksa u Jagodini,mi smo uvek bili uz tebe,to se nece promeniti ni posle ove tvoje odluke. Sve najbolje u zivotu i karijeri zele ti tvoje delije

  • Dzova

    13. maj 2014 | 23:12

    Srecan put bratac...Rajkovicu dobrodosao!!!!FCRS

  • Dragan todorovic

    13. maj 2014 | 23:13

    Bajko po zimi kisi sucu snegu ili kosavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA