NIKOLIĆ: Ne zanima nas odlaganje, Spartak nek obezbedi uslove!

Trener crno-belih ne razmišlja o tome da li će ostati na klupi Partizana po završetku sezone i radi kao da će biti šef stručnog štaba i sledeće godine

  • 13

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić poručio je da je njegov tim, uprkos malim šansama, motivisan za odbranu titule i dodao da veruje da bi OFK Beograd mogao da iznenadi Crvenu zvezdu, čime bi se zadržala neizvesnost u šampionskoj trci.

- Imamo dobru seriju iza sebe, moramo uvek da budemo motivisani zbog navijača, izvesno je da će uslovi u Subotici biti veoma teški za igru zbog kiše, ali imamo momke kioji mogu da odgovre na taj izazov. Spartak će sigurno želeti da se nadigrava. To je ekipa koja je spoj mladosti i iskustva - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On je istakao da Nikola Ninković sigurno neće igrati zbog žutih kartona, dok je zbog povrede pod znakom pitanja Danko Lazović.

Nikolić je rekao da Partizan ima nekoliko boljih parametara nego jesenas , ali da to očigledno, nije bilo dovoljno.

- Imamo mnogo veći bodovni saldo nego jesenas, takođe i neki drugi statisticki parametri su bolji. Na žalost, to očigledno nije dovoljno, Imamo i trijumf nad Crvenom zvezdom kao neku vrstu satisfakcije, Međutim, niz našeg večitog rivala je bio nešto čemu je bilo teško parirati - rekao je Nikolić.

On je naglasio da veruje da će na klupi Partizana ostati i sledeće sezone

- Imam važeći ugovor na dve i po godine, nisu potrebni nikakvi dodatni pregovori, što se mene tiče. Radim kao da ću ostati trener, ali to nije pitanje za mene, nego za ljude iz uprave - rekao je Nikolić.

On je naglasio da ne razmišlja o eventualnom odlaganju utakmice sa Spartakom, zbog lošeg vremena - budući da je subotički klub proletos zbog natopljenog terena odložio meč.

- Apsolutno ne razmišljam o tome. Nećemo se složiti sa eventualnim odlaganjem, uostalom, domaćin mora da obezbedi sve uslove da se utakmica odigra - rekao je trener Partizana.

On je naglasio da se nada da će OFK Beogard iznenaditi Zvezdu i da će se tako produziti neizvesnost u trci za titulu.

- OFK Beograd ima pet pobeda u poslednjih šest meceva, ima najbolju formu, uz Partizan i Zvezdu, radi se o talentovanoj ekipi. Ako neko može da iznenadi Zvezdu, onda je to OFK Beograd - oceno je Nikolić.

Sve utakmice 29. kola pomerene su za subotu zbog obilnih padavina u čitavoj zemlji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sashki

    14. maj 2014 | 13:11

    Kakav kreten. Cuj nek spartak obezbedi uslove. Kako Mr celavko?

  • .......

    14. maj 2014 | 14:16

    Mislio sam da je dobar trener dok je trenirao Rad i Vojvodinu,a sad mislim da je nula i kao trener i kao covek. Ufurao se da je Ferguson. U Subotici u cetvrtak lepo vreme,jer je tako narucio ovaj veliki trener. U suprotnom Partizan ce uloziti zalbu:-D

  • Bsbs

    14. maj 2014 | 16:54

    Drugi svinjosevic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA