Vasa Micić: Vraćam se protiv FMP

Uprkos čestim nagađanjima o NBA ili evroligaškom klubu u kojem bi Vasilije Micić mogao da nastavi karijeru, mladi košarkaš je fokusiran samo na povratak na teren, koji se očekuje za dva kola

  • 1

Posle nekoliko nedelja pauze zbog povrede ruke, koja mu je omela dobru sezonu, košarkaš Mega Vizure Vasilije Micić vraća se na teren u 11. kolu KLS kada se njegova ekipa sastaje sa FMP-om.

- Bio sam na snimanju ruke, lekari su zadovoljni kako oporavak napreduje, a i ja se radujem povratku. Ekipa igra još dve utakmice bez mene, a onda ću im i ja pomoći da do kraja ostvarimo što bolji rezultat - priča Vasa.

Iako se u poslednje vreme njegovo ime često pominje u kontekstu nagađanja i medijskih prognoziranja potencijalnog kluba, Micić ostaje dosledan svom stavu.

- Rekao sam nedavno da pre kraja sezone neću komentarisati ništa o prelasku ili ostanku. Često se desi da su to sve medijska nagađanja i da to nema veze sa istinom.

- U svakom slučaju, to me ne zanima, ima još da se igra i samo želim da se vratim na parket - iskren je potencijalni reprezentativac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA