Fudbaleri Partizana posetili prihvatilište za pse i mačke!

Crno-beli trio Andrija Živković, Saša Marković i Nemanja Kojić odneo je deo hrane u privremeno prihvatilište na Lekinom Brdu i tu priliku iskoristili da se poigraju sa životinjama

  • 3

Fudbaleri Partizana Nemanja Kojić, Saša Marković i Andrija Živković otpočeli su akciju „Stop nasilju nad životinjama” posetom privremenog prihvatilišta za pse i mačke udruženja za zaštitu životinja BETA.

U okviru akcije koju su inicirali navijači Partizana crno-beli trio odneo je deo hrane u privremeno prihvatilište na Lekinom Brdu i proveo vreme igrajući se sa životinjama.

- Na ovaj način smo još jednom pokazali humanu stranu i podstakli sve u društvu, a naročito druge klubove i sportiste da krenu našim putem. Pozivam sve ljude koji imaju mogućnost da udome pse i mačke ili svojim donacijama mogu da pomognu njihovom zbrinjavanju da to urade. Koliko boli kad izgubite psa i ne znate šta je sa njim, iskusio sam još u detinjstvu i zato još jednom apelujem na sve da se priključe i podrže humanu misiju ’Stop nasilju nad zivotinjama - rekao je posle posete prihvatilištu Andrija Živković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuric

    15. maj 2014 | 10:00

    Svoji medju svojima.

  • Sinko

    14. maj 2014 | 21:44

    Stvaaarnooo divnoooo. Bolje se poigrati sa životinjama nego sa decom, bolje prihvatilište za decu posetiti nego za decu. Pomodarstva, povraća mi se od toga.

  • Ivanjica

    14. maj 2014 | 17:41

    Jel' PIT u tom azilu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA