ZLATAN PROGNOZIRA SP: Brazil neće biti prvak, simpatišem BIH i Hrvatsku!

Napadač PSŽ-a istakao da će zbog korena, ali i dobrog fudbala koji se igra tamo, navijati za zemlje bivše SFRJ na predstojećem Mundijalu

  • 2

Jedan od najkontroverznijih, ali i najboljih, fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović neće igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali to ga neće sprečiti da kao navijač dođe na Mundijal.

Stoga se javnost u francuskoj odmah zapitala za koga će Zlatan navijti na SP i ko bi po njegovom mišljenju mogao da podigne ''boinju'' polovinom jula.

- Na SP će biti meni mnogo dragih reprezentacija, kao i prijatelja. S obzirom na moje poreklo, ali i činjenicu da igraju lep fudbal, simpatisaću BIH i Hrvatsku - rekao je Ibrahimović i dodao:

- Voleo bih da nešto na Mundijalu urade Francuska i Belgija. Holandija neće uspeti, a prvaka treba tražiti između Nemačke, Španije i Argentine. Mada, moguće je da neko ''uskoči'' i iz drugog plana.

Podsetimo, Ibrahimović i Švedska nisu obezbedili kartu za Mundijal pošto su u baražu poraženi od Portugalije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    15. maj 2014 | 11:11

    Po njemu svi mogu da budu prvaci, nabroja ih sve.

  • Petar

    16. maj 2014 | 23:39

    Moram da prizam da bih vise voleo da i Hrvati budu prvaci nego Brazilci.Brazilce organski ne podnosim;bolje bilo ko nego brazil.I to bas ne na njihovom terenu,a ako se ne varam nisu ni osvojili sampionat na svojem terenu i nadam se da ce tako i ostati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA