VATRENI DELIJA: Evo kako je izgledalo prvo krštenje jednog Zvezdaša na Marakani! (FOTO)

Veliki navijač Crvene zvezde Goran Vujić i njegova supruga Jelena, krstili su sina Lazara na stadionu Marakana, što je najverovatnije prvi slučaj u Srbiji, a možda i u svetu

  • 65

Veliki navijač Crvene zvezde, Goran Vujić, uradio je nešto što niko do sada nije kod nas! Kao vatreni Zvezdaš, Goran je krstio svog sina Lazara a gde drugo nego u hramu fudbala Marakani!

Goran Vujić je, inače, rođeni Banjalučanin a njegova supruga Jelena rođena je na Ubu odakle potiču slavni zvezdaši Dragan Džajić i Dule Savić !

- Moje detinjstvo i mladost su uvek bili nekako u znaku Crvene Zvezde. 1991.godine je Zvezda osvojila Evropsku i Svetsku titulu i to je jedan od najvažijih doživljaja u mom životu, naravno posle Lazarovog rođenja - rekao je Goran Vujić i dodao zašto je krstio sina na Marakani.

- Otkad znam za sebe navijam za Crvenu Zvezdu i kad mi je Jelena rekla da je trudna počeo sam da razmišljam o krštenju na Marakani, nebitno da li će biti sin ili ćerka. Kad se Lazar rodio i počelo je planiranje

-Želeo bih da naglasim da je ovo PRVO KRŠTENJE U SVETU na fudbalskom stadionu i velika mi je čast da je to moja Crvena Zvezda!  Zahvaljujem se upravi Crvene Zvezde i najviše Delijama bez kojih to sve ne bi bilo izvodljivo!

Inače, Lazar je rodjen 15.06.2013. godine na dan Kosovske bitke koja je odigrana 15. juna 1389. godine,po julijanskom kalendaru! Ime je dobio po caru Lazaru. Iako je trebao da se rodi mesec dana kasnije , ali on je sam odlučio da se rodi baš na dan kosovske bitke

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo je glupost

    31. maj 2014 | 21:46

    Ja sam i pravoslavac i Delija,ali ovo mi je klasično glupiranje.Čemu ovo? Umesto dete lepo da krste u crkvi oni prave cirkus.

  • Zvezdaš

    31. maj 2014 | 22:10

    Ko je ovde ludji,ovi što su doveli dete da ga krste na stadionu ili popovi što su pristali da ovaj obred sprovedu na stadionu

  • trainspotting

    31. maj 2014 | 22:02

    Veliki sam delija,prisutan mnogo godina na severu i sve najbolje malom Lazaru i njegovim roditeljima od Gospoda,ali ovo je debilizam na kub. Cak su mi i vencanja na nekoj granici ali ovo je vrhunac. Zna se gde se krstenje odvija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA