NEĆE BITI PRAZNIH TRIBINA: Samo novčane kazne za nerede na derbiju!

Crno-beli su kažnjeni sa 300.000 hiljada dinara zbog loše organizacije meča i napada na službena lica, dok je Zvezda sankcionisana sa 100.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača

  • 2

Navijački ispadi u 146. večitom derbiju neće biti sankcionisani suspenzijom stadiona Partizana i Crvene zvezde, već će dva kluba morati da plate samo novčane kazne. Ovo je epilog sednice Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Crno-beli moraće u kasu FSS-a da uplate 300.000 dinara, dok će njihove komšije platiti 100.000 dinara odlučilo je nadležno telo kojim je predsedavao Slobodan Pajović, što znači da će Marakana i stadion u Humskoj biti otvoreni za gledaoced u poslednja dva kola.

- Domaćin ovog susreta je kažnjen zbog loše organizacije meča, upšotrebe pirotehničkih sredstava, napada na službena lica, razbijenog stakla na sudijskoj svlačionici po završetku utakmice, dok su gosti sankcionisani zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, ogromne bakljade na severnoj tribini - rekao je Marko Mladenović, sekretar komisije.

Osim klubova kažnjen je i sportski direktor kluba iz Humske Albert Nađ sa 50.000 dinara zbog verbalnog napada na pomoćnog sudiju Milovana Ristića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rakar

    16. maj 2014 | 02:29

    Kakav lopovluk,pa ko je uneo stotine baklji,ko je palio stolice na severu?!Sami radite protiv sebe,sve više ljudi u Srbiji uviđa kakav lopovluk je na delu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA