Nemirni Mitar asistencijom doveo Anderleht na prag titule, Murinjo ga gledao! (VIDEO)

Srpski reprezentativac nije postigao gol, ali je bio među zapaženijim igračima u pobedi njegovog tima, dok je trener "plavaca" sa tribina posmatrao jedan od najvažnijih duela belgijskog šampionata

  • 2

Nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović na dobrom je putu da i u Belgiji nastavi sa osvajanjem titula nacionalnih šampiona. Njegov Anderleht je savladao Zulte Varegem 2:1 i u poslednjem kolu biće im dovoljan samo bod kako bi odbraniti šampionski naslov.

Srpski reprezentativac nije uspeo da se upiše u strelce, ali jeste asistirao u 24. minutu Brunu za drugi pogodak svog tima, prvi gol je postigao Kujate, dok je jedini pogodak za Zulte bio autogol Nujtinka.

Ipak to nije sve što smo mogli da vidimo od napadača Srbije. Mitrović nije mogao bez incidenata, pa se tako u jednom trenutku i zakačio sa protivničkim golmanom, jer mu je u jednom trenutku spala kopačka, a on nije žurio da je obuje, pa ga je čuvar mreže Zultea izgurao sa terena.

Interesantno je da je na tribinama stadiona u Varegemu viđen trener Čelsija Žoze Murinjo koji je prema pisanju belgijskih medija došao da bi gledao Torgana Azara igrača "plavaca" na pozajmici u belgijskom timu i mlađeg brata zvezde ekipe sa "Stamford bridža" Edena.

Međutim, nije mogao puno toga da vidi od fudbalera koji je bio u njegovom fokusu, dok mu je sa druge strane Mitrović po drugi put za godinu dana pokazao kakvim fudbalskim potencijalom raspolaže. Prethodni put ga je portugalski stručnjak psmatrao u beogradu kada je napadač "orlova" postigao gol protiv Hrvatske.

Da li je možda 20-godišnji Srbin skrenuo na sebe pažnju velikog Murinja, a da bi saznali moraćemo da sačekamo prvi jun i početak letnjeg prelaznog roka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leg

    16. maj 2014 | 01:01

    Pa Partizanova skola. Mitrovic, Markovic, Ljajic, Nastasic, Sulejmani, Zoran Tosic, itd..... Pa vi pogledajte onda ko je bolji. Zadbji zvezdin igrac, tj dobar igrac Vidic, pre 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA