Rijana i Džek Nikolson gledali propast Klipersa, Indijana u finalu (VIDEO)

Oklahoma uspela prva da dođe do četvrte pobede u seriji protiv Klipersa (104:98), dok su Pejsersi bez većih problema savladali Vašington (93:80) i obezbedili finale Istoka

  • 0

Kraj za Kliperse! Iako su imali veliku podršku na tribinama gde su se, između ostalog, našli i veliki navijač LA Lejkersa Džek Nikolson, kao i pevačica Rijana i Džastin Biber, Klipersi nisu imali dobitnu formulu za Oklahomu Siti i Kevina Durenta koji su se dokopali četvrte pobede i otišli u finale Zapadne konferencije NBA lige - 104:98 , u seriji 4-2 za Tandere.

Pobednik se nije znao do samog kraja meča, ali je u poslednjem minutu usledila serija gostiju što je bilo dovoljno za trijumf od šest razlike. Durent je jednostavno bio nezaustavljiv. Postigao je 39 poena, uz 16 skokova i pet asistencija. vestbruk ga je pratio sa 19, Džekson je imao 14, dok je Adams takođe ostvario dabl-dabl učinak sa 10 poena i 11 skokova.

Kris Pol i Blejk Grifin su odigrali još jednu odličnu partiju, ali nije bilo leka protiv Gromova. Pol je ubacio 25 poena, uz 11 asistencija, dok je Grifin stao na 22. Za tripl-dabl su mu falile dve asistencije i isto toliko skokova.

Bez obzira što je veliki navijač Lejkersa slavni glumac Džek Nikolson bio je u ''Stejpls Centru'', a na pitanje da li sada navija za Kliperse kratko je odgovorio.

- Naravno da ne, ali ću večeras biti uz njih - istakao je Nikolson koji je tokom meča ''udario mošu'' klincu koji je hteo da se pozdravi s njim.

Svoj šou na parketu imao je i Džastin Biber koji je takođe gledao ovaj meč. Pokušao je da pokaže svoje košarkaške sposobnosti, ali mu nešto i nije polazilo za rukom.

Ukoliko je neko sumnjao da Indijana neće biti na visini igara iz regularnog dela sezone, prevario se. Pejsersi su Zahvaljujući 29 poena Dejvida Vesta savladali Vizardse u Vašingtonu rezultatom 93:80 i prvi stigli do četiri pobede u seriji što im je donelo finale Istočne konferencije (4-2).

Hibert je briljirao u drugoj utakmici, odbrana je donela trijumf u trećoj, Džordž je ubacio 39 poena i rešio četvrti meč, a šesti je zaokružio fenomenalni vest i tako pokazao da je Indijana odlična timska ekipa. Pored 29 poena, Vest je imao šest skokova i četiri asistencije.

- Momci su pokazali neverovatnu čvrstoću, nastavljamo zajedno ka istom cilju - rekao je junak meča koji je lako mogao da se završi i drugačije pošto je vašington uspeo da smanji zaostatak od 16 poena, ali je usledio novi udar Indijane.

Ovom pobedom pejsersi su se vratili tamo gde su bili i prethodne sezone. Finalni meč protiv šampiona Majamija koji močinje u nedelju u Indijanapolisu.

PAROVI FINALA:

Majami - Indijana

San Antonio - Oklahoma

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA