ZVANIČNO: Nema fudbala dok traje vanredna situacija!

Povodom nastalih okolnosti izazvanih velikim poplavama i proglašene vanredne situacije otkazuju se sve utakmice 29. i 30. kola Jelen Super lige Srbije koje su zakazane za subotu 17.05. i sredu 21.05.

  • 3

Zvanično je - nema fudbala u Srbiji dokle god je vanredna situacija u zemlji zbog poplava uzrokovane obilnim padavinama!

Zajednica klubova Jelen Super lige Srbije i direktor lige Vladimir Bulatović doneli su odluku o otkazivanju odigravanja mečeva 29. i 30.kola zakazanih za subotu 17. maj i sredu 21.maj.

Utakmice će biti zakazane i odigrane nakon završetka vanredne situacije na teritoriji Republike Srbije.

"Povodom nastalih okolnosti izazvanih velikim poplavama i proglašene vanredne situacije otkazuju se sve utakmice 29. i 30. kola Jelen Super lige Srbije koje su zakazane za subotu 17.05. i sredu 21.05.2014. godine," ističe se u saopštenju direktora lige Vladimira Bulatovića i dodaje:

"Istovremeno, obaveštavam da nisam u mogućnosti da danas odredim nove termine odigravanja utakmica poslednja dva kola takmičenja zbog trajanja vanredne situacije.

Odluka o određivanju novih termina biće doneta po ukidanju vanredne situacije.

Zajednica fudbalskih klubova Super lige Srbije saoseća sa svim građanima Republike Srbije i stavlja se na raspolaganje svim državnim organima za bilo kakvu vrstu pomoći ugroženim građanima," zaključuje se u saopštenju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA