Mesi uzeo loptu za uspomenu i skromno ističe tim u prvi plan

- Osećam se specijalno, ali najbitnija stvar je da smo prošli dalje i želimo do kraja sezone da pobedimo svaki meč - rekao je Mesi

  • 0

Kanonadom od pet golova Leo Mesi je još jednom dokazao da mu na planeti nema ravnog... Ali, za razliku od terena gde nema milosti prema rivalima, Argentinac je posle meča još jednom pokazao koliko je skroman van njega. U prvi plan nije isticao svojih pet golova, već konačan uspeh tima.

- Postići pet golova je zaista specijalan osećaj i presrećan sam. Ali, najbitnije je da smo prošli dalje. Ništa nije bitnije od toga u ovoj utakmici. Ne znam koga bih najviše voleo u četvrtfinalu. U toj fazi takmičenja su pred vama sve teški rivali, tako da je svaki klub novi izazov. Želimo kao i uvek da pobedimo sve i svakoga. Tako će biti i sada. Želimo pobedu u svakoj utakmici Primere ili Lige šampiona. To je naša misija - rekao je Mesi, koji je posle meča uzeo loptu sa meča za uspomenu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA