Đoković slomio Ferera za plasman u polufinale!

Srpski teniser je u četvrtfinalu savladao Španca Davida Ferera rezultatom 7:5, 4:6, 6:3

  • 2

Novak Đoković je u polufinalu Rima! Srpski teniser je u četvrtfinalu savladao Španca Davida Ferera rezultatom 7:5, 4:6, 6:3

Ovo je bila 12 pobeda Srbina nad Špancem u njihovom 17. meču. Drugi teniser sveta će se u borbi za finale sastati sa Milošem Raonićem.

TOK MEČA:

Srpski teniser je imao priliku da ranije završi prvi set. Napravio je brejk u šestom gemu i servirao je za set, ali se Španac nije predavao i vratio se u prvi deo igre. Ipak, kada je servirao da odvede prvi set u taj-brejk, Đoković je uspeo da povede sa 1:0.

Đoković je mogao odmah da napravi brejk u drugom setu i povede sa 2:0, ali nije iskoristio tri brejk lopte. Nakon toga su oba tenisera bila sigurna na svoj servis, sve do sedmog gema kada je Ferer oduzeo servis Srbinu. Imao je Đoković odmah priliku u narednom gemu da dođe do izjednačenja, ali nije uspeo da iskoristi tri brejk lopte i meč je otišao u treći set.

U trećem setu Đoković je prvobitno napravio brejk u četvrtom gemu, da bi odmah u narednom Španac uzvratio istom merom. Ipak,  srpski teniser je bio pribran i posle brejka u osmom gemu, uspešno odservirao za pobedu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA